17 Ekim 2013 Perşembe

Bayram da Yeni evlenenlerin gözde mekanı.

'İmparatorluklar' temasıyla düzenlenen Uluslararası Antalya Kum Heykel Festivali, yerli ve yabancı sanatseverlerin olduğu kadar evliliğe adım atan çiftlerin de gözde mekanları arasında yer alıyor.
Bir ömür boyu sürecek birlikteliğe adım atan çiftler, evliliklerini ölümsüzleştirecek fotoğraf çekimi için kum heykelleri seçiyor. 
KARELER GERÇEKTEN ETKİLEYİCİ
Festivalin başladığı mayıs ayından bugüne kadar onlarca çiçeği burnunda çiftin sergi alanına gelerek çekim yaptırdığını söyleyen Festival Direktörü Cem Karaca, "Alışılmış klasik çekimlerin aksine farklı mekan arayışındaki çiftler tarafından sergi son dönemde oldukça rağbet görüyor. Özellikle Sultan Süleyman'ın Mahidevran ve Hürrem Sultan'la yapılmış heykeli en çok ilgi çekeni. Sonuç olarak ortaya çıkan kareler gerçekten etkileyici. Daha şimdiden birçok çift çekim için başvurmuş durumda. Hatta yeni evlenen çiftlerin yanı sıra katalog çekimleri için de sergi büyük ilgi görüyor" diye konuştu.
15 KASIM'A KADAR ZİYARETE AÇIK
15 Kasım'a kadar serginin ziyarete açık kalacağını beliren Cem Karaca, bu tarihe yapılacak Yıkım Şenliği ile ekinliğin sona ereceğini sözlerine ekledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder