25 Mayıs 2014 Pazar

'Güneşi Beklerken' 46.Bölüm Neler Olacak, 25 Mayıs Kanal D Yayın Akışı

Pazar akşamları Kanal D'de 'Güneşi Beklerken' akşamı. Güneşi Beklerken yeni bölümüyle yine çok heyecanlı. Kerem'in başına neler gelecek? Zeynep Kerem'i affedecek mi? Bütün bu sorular Kanal D'de saat 20.00'da Güneşi Beklerken 46. bölümde cevaplanacak.

Kanal D'de 'Güneşi Beklerken' akşamı. Güneşi Beklerken yeni bölümüyle yine çok heyecanlı. Kerem'in başına neler gelecek? Zeynep Kerem'i affedecek mi?

'Güneşi Beklerken' 46. Bölüm Özeti
Kerem ölüm kalım savaşı veriyor!
Kanal D’nin büyük beğeniyle izlenen gençlik dizisi “Güneşi Beklerken” bu hafta da temposu yüksek, heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor.

Dizinin bu bölümünde; Zeynep’i kaybettiğini düşünen Kerem ölüm kalım savaşı veriyor. Yanında Melis’i gören Kerem şaşkındır. Ne olduğuna hiçbir anlam veremez. Zeynep’i durdurmak için peşinden gider ama geç kalmıştır. Hiçbir şey hatırlamadığı için Melis’e dün gece neler olduğunu sorar.

Begüm, Barış’ı Sayerler’e karşı harekete geçirmeye zorlarken Mehmet ise, ondan habersiz anneannesi ile evi terk ettiği için kızgındır. Demet, Gölyazı’da eski düzenini kurmaya çalışırken, Zeynep ise hala Kerem’i düşünmektedir. Onu kalbinden kolay kolay atamayacağını bir türlü kabul etmez. Zeynep’i kaybettiğini düşünen Kerem ise ölüm kalım savaşı vermektedir. Bir süredir Kerem’den haber alamayan Can ve Yağmur dayanamayıp Sayerler’in evine giderler.Sette fenalaşan Tülin ise bebeği aldırmaya karar verir. Ahmet, babası ile ilgili Barış’a gerçekleri daha iyi anlamasını sağlayacak çok önemli bir anahtar verir. Kerem’in durumu herkesten saklanırken Aksel de onun için endişelenmeye başlar. Arkadaşını telefonu üzerine karavana gider. Cihan, Demet’in peşinden Gölyazı’ya gelir. Demet’ten beklediği karşılamayı göremeyen Cihan, Zeynep’ten yardım ister. İkilinin tuzağına düşen Demet duydukları karşısında neye uğradığını şaşırır. Sevim Sayer ise Kerem’i kurtarmak için harekete geçer.

25 Mayıs Pazar Kanal D Yayın Akışı
06:00
Akasya Durağı
AKASYA DURAĞI
08:00
Çok Güzel Hareketler Bunlar
ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR
10:00
Ankara'nın Dikmeni
ANKARA'NIN DİKMENİ
12:45
Pazar Gezmesi
PAZAR GEZMESİ
Nazlı Ilıcak, gündeme eğlenceli bir mola veriyor...
13:45
Arka Sokaklar
ARKA SOKAKLAR
16:00
Ben Bilmem Eşim Bilir
BEN BİLMEM EŞİM BİLİR
19:00
Ana Haber Bülteni
ANA HABER BÜLTENİ
20:00
Güneşi Beklerken
GÜNEŞİ BEKLERKEN
23:15
Galip Derviş
GALİP DERVİŞ
00:30
Miraç Kandili Özel
MİRAÇ KANDİLİ ÖZEL
02:00
Geçmişten Gelen
GEÇMİŞTEN GELEN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder