26 Nisan 2014 Cumartesi

Akp'nin 4 yıl önceki 1mayıs taksim'de afişi.

Taksim Meydanı'nın, 1 Mayıs kutlamalarına kapatılmasına Cumhuriyet Halk Partisi'nin tepkisi sürüyor.. CHP kurmayları, Hükümete bu kez, 2010 yılında Adalet ve Kalkınma Partisi tarafından Taksim'de bir binanın duvarına asılan afiş üzerinden seslendi.. İşte, iktidar partisinin 4 yıl önceki o afişi..

UMUT ORAN: "BUGÜN İNŞAAT BİTTİ, ÇUKUR YOK, GÜVENLİK SORUNU YOK, TRAFİĞİ ALTTAN GEÇİRDİNİZ AMA YASAK. BUNUN ANLAMI BULUNAMIYOR. "

Taksim'in 1 Mayıs kutlamalarına kapanması kararına ana muhafaletin tepkisi sürüyor.. Alanın kapatılmasının hiçbir gerekçesi olmadığını ifade eden CHP sözcüleri, hükümete bir kez daha çağrı yaptı..

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran kürsüye ayrı ayrı ama aynı fotoğrafla çıktı.. CHP kurmayları; Hükümete, 2010 yılının 1 Mayıs'ında, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Tarlabaşı yokuşuna astığı afiş üzerinden seslendi..

Oran, kutlamalara sayılı günler kala hem Başbakan Erdoğan'a hem de emniyet görevlilerine de bir kez daha çağrıda bulundu..

" ORADA BİR KİŞİNİN BİLE BURNU KANARSA TEK SORUMLUSU RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DIR EMNİYET GÖREVLİLERİ DE KANUNSUZ EMİRLERLE ŞİDDET KULLANIRLARSA TESPİT EDECEĞİZ VE HER TÜRLÜ HUKUKİ ÇALIŞMAYI BAŞLATACAĞIZ"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder