1 Mayıs 2014 Perşembe

E-5'te Polis 1Mayıs için toplananlara müdahale etti

Dünya'da eşi benzeri görülmemiş 1 Mayıs kutlama görüntüleri Türkiye'de!

Taksim'de 1 mayıs kutlanmasına izin verilmemesi dolayısıyla E5 Karayolu’nda polis, yolu trafiğe kapatan göstericilere biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etti

E5 Karayolu’nda polis, yolu trafiğe kapatan göstericilere biber gazı ve tazyikli suyla müdahale etti.
E5 Karayolu Mecidiyeköy'de bir grup yolu trafiğe kapatarak yürümek istedi. Polisin uyardığı göstericiler, dağılmamakta direndi. Bunun üzerine polis biber gazı ve tazyikli su ile göstericilere müdahale etti. Olaylar nedeniyle E5 Karayolu'nda yoğun trafik oluştu. Müdahalenin ortasında kalan sürücüler de panikle arabalarına kaçtı. Yaşanan müdahalenin ardından göstericiler Çağlayan'da ara sokaklara dağıldı.

Herşeyde olduğu gibi bu konudada işin b.kunu çıkartmayı başarıyoruz.En üst düzeyden en alttaki sokaktaki vatandaşa kadar kendimizi sorgulama  ve çeki düzen verme zamanı geldi de geçiyor bile.


Mustafa Sarıgül Beşiktaş'ta

Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü nedeniyle Beşiktaş'a gitti. Sarıgül Barbaros Bulvarı'nda yürüyerek meydana gitti. Sarıgül burada kısa bir bildiri yaparak, "Taksim Meydanı için herkes dileklerini, isteklerini çok fazla güzel bir şekilde dile getirdi. Taksim'de halaylarla tüm işçi arkadaşlarım, bütün sivil toplum kuruluşları, isteklerini kamuoyu ile buluşturabilirlerdi." dedi. Sarıgül peşinden 1 Mayıs için toplanan işçi ve emekcilerle buluştu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder