17 Mayıs 2023 Çarşamba

Kariyeri yüzünden ailesi onu reddetti.Yine de bildiğinden şaşmadı.

Kariyerini açık saçık videolar ile yapan sosyal medya fenomeni ggenç kız ailesi tarafından rededildi.

Yetişkinlere özel olarak hazırlanan bir sosyal uygulaması olan OnlyFans üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken Mikaela Testa bu kez itirafıyla gündeme gelmeyi başardı. Fenomen isim kariyerini öğrendikten sonra birçok aile üyesinin kendisine tepki gösterdiğini ama kazancının kendisini mutlu ettiğini söyledi.




22 yaşındaki sosyal medya fenomeni Mikaela Testa yaptığı itirafıyla sosyal medyada gündem oldu. Fenomen isim ailesinin sosyal medya kariyeri nedeniyle kendisine tepkili olduğunu dile getirirken aylık kazancının 130 bin sterlin (yaklaşık 3 milyon 195 bin TL) olduğunu itiraf etti. Instagram’da yaptığı bir soru-cevap etkinliği sırasında kendisine yöneltilen soru üzerine ailesindeki tepkileri açıklayan Testa’nın samimi itirafı sosyal medyada çok konuşuldu.

Avustralyalı sosyal medya fenomeni Instagram’dan yöneltilen “Ailen OnlyFans’a nasıl tepki verdi?” sorusunu cevapladı. Fenomen isim, “Kariyerimi öğrendikleri zamandan beri benimle konuşmadılar. Beni yargıladılar ve küçümsediler. Kariyerim yüzünden ailem beni reddetti ama çok zenginim.” ifadelerini kullandı.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder